Jag har flyttat.

Eller bloggen har iallafall. Kära klarabella har inspirerat mig så pass att jag flyttat till blogspot familjen. Vill du fortsätta läsa min blogg, gå in här.

Tack blogg.se för denna tiden. ;)

Ikväll blir det

Gammal bild, med samma sak. Godis. Nam nam.

Ingen uppdatering igår, satt med läxor. Sen drog mamma med mig ut för att "motion alltid hjälper mot magont" det var själva hypotesen, resultatet då. Nej. Nej. Nej. Hade sååå ont i magen när vi skulle hem igen att jag kunde ha dödat för en värktablett. Ett varmt bad, två smärtstillande senare kom man på att man inte gjort klart läxan. Gjorde några till, sen gav jag upp. Sen, Zzzz... för att sen väckas av en otroligt störande väckarklocka som varit med mig i flera år nu. Att varje morgon vakna till det är hemskt. Innan har jag inte märkt av ljudet, men nu hör man det. Efter varje snooze, efter varje önskan att de 9 minuterna ska dröja liiite till.

För att vakna upp och märka att det är fredag. Det var en härlig dag. Den bästa på länge. :))) Tyskan var bäst, haha! Jag älskar grupparbeten i tyska.

Jag måste gå under jord.Hej.
Hmm..
Nu har jag vaknat, läst igenom fysiktexten. Sen blir det studieuppgifterna. Ska man satsa på ett VG kanske?
Iallafall, kockums - the longer story. Vi började med badminton. Efter totalt kaos på bussen. Busschauffören gjort inget när killarna tryckte på öppna knappen tusen gånger så att vi inte kunde åka. Sen paja väl dörrarna eller något så fick en annan fixa dörrarna. Kom 20 minuter försent eller något, men det spela ingen större roll tror jag. Badminton va skitkul ändå haha, jag va skitbra. Så är idrottsläraren inte där?! Hon skulle sett mig! Fast nej, att se små sexor simma är viktigare.. haha. Efter det hade vi skridsko. Egentligen, fast att jag släpat med mig allt orkade jag inte haha. Så vi gick runt västra hamnen. HAHA läraren som gick med oss sprang runt efter folk som skulle släcka cigaretterna. Men vi gick till Turning Torso sen tillbaks. Sen bowling. Det va kul, kom tvåa. ;) Snygga skor hade vi också. Ignorera mina rosa strumpor haha :p På bussen skulle det bli kaos igen, men chauförren var skitsträng haha. Men en tant satt bredvid mig och mumla typ "Dagens ungdomar är så hemska inte sant?" vad skulle jag säga? Jag är ju en av de ungdomarna.

Kockums
Återkommer med en text om dagen, när jag orkar.

Grr

Var sur idag. Hela dagen, det blev mycket värre efter lunch. Vad det är som är fel behöver man ju inte direkt skriva.. men det är ju fan allt på en gång. Inte bara en grej, utan flera. Har varit så arg stundtals så att jag skulle kunnat slå någon.. vem som helst. Bah!

Nu ska man snart iväg till konfan, bli utskälld av en präst. Och sitta och höra på pantade fjortisars åsikter.
Döda mig.

Måndagsbarn

Jag är här med nån annan. Med några andra. 3 ostmackor om ni nu ska vara petiga.  2 mackor blir för lite, 4 blir för mycket. Men 3 stycken tillsammans med ett glas mjölk det är riktiga grejer det ni. Hade håltimme idag på so:n. Gah! Vi har ju håltimme hela tiden nu ju. Låter hemskt när jag säger det men.. att bara sitta i korridorerna i en timme är ingen höjdare direkt. Jag hinner inte hem heller, tar en kvart att gå hem. Sen vara hemma i 20 minuter sen gå igen..

Men lektionerna va okej. Men herregud, vad har hänt med mig? Orkar ingenting. Inte ens på kemin lyssnade jag. Satt och höll på med håret istället (?). Ska klippa mig i veckan också hoppas jag. Men hur liksom?

Har ätit upp ostmackorna nu, men är fortfarande lika hungrig?


Mmm.. Subway...

Aj

Det gör ont i mitt ena finger, det bara började. Aj
Iallafall, fick inte till nån bra före bild. Men ni vet ju, nästan. Nu har jag tonat det iallafall, det blev mörkt. Väldigt mörkt. Men det visste jag redan. Ni får väl dö imorgon eller något när ni ser mig. Haha.
Medans ni sitter och är frustrerade över att inte ha fått se resultatet än, lyssna på denna.

I swear to god

Nu ska jag snart till kyrkan. Sen så väntar kära Sofia på mig utanför kyrkan så ska vi ge oss iväg för the transformation.. får försöka få till några före efter bilder, men just nu ser mitt hår bara fett ut. Jag har sköljt (Stavas det så?) med vatten. Inget schampo eftersom håret inte ska vara nytvättat när man färgar.

Orkar inte med kyrkan, men jag måste nångång. Bara inte prästen skäller ut mig för i tisdags haha. Måste fundera ut någon ursäkt.. men kyrkan har ju inget skola24 ;) Sen måste jag hem och städa och lite sånt. Göra Hkk läxa. Imorgon är det måndag, får en ny tid till skolsköterskan hoppas jag. Förra gången jag kom dit såg det ut såhär:

Om jag inte lyckas få med några före-efter bilder får ni se imorgon.. den som väntar på något gott (Förhoppningsvis) väntar aldrig för länge..

RSS 2.0