2009 och börjar redan vekna

Ja. Känner att jag börjar förlora tron på mänskligheten. Mitt fjortishat har aldrig sträckt sig så långt som nu. Faktiskt. Höhöhöhehehehahaha. Så typ. Ja det är lite så nu.. fast jag tror jag tycker synd om dom egentligen haha. Men jag kan inte säga att alla blondiner är dumma, syrran är blond. Och ja.. alla kan väl inte vara dumma? Varför skulle då folk blondera sig frivilligt? Filosiferaren här ni vet.. ;) Det blir så utan att ha snackat med Johanna på ett tag! Haha jag blir gaaaalen. Men när skolan börjar igen så då jävlar.. böö då har jag massa att gnälla om. Typ konstiga grejer som hänt. Alla galningar. Fast inga direkt kommentarer om hur snygga mina naglar är hahaha.

Nu hackade datorn.. -.-
Vänta.. ska hämta cola. Hoho jag är van vid att bli hög på socker nuförtiden så nu får man öka dosen.

Tillbaks.

Har ni tänkt på en sak? När jag dricker cola kan jag höra hur det fräter på tänderna. Vet ni vad jag gör då? Tar en klunk till. Jag kan höra hur det smattrar. Jag kan inte heller beskriva smaken av cola. Det går inte. Det är inte cola som kola. Som choklad då.. det är något annat. Något unikt. Ska fråga Coca cola's vd om det. "May you please explain the taste of cola?". Vilket rykte svenskar skulle få då. Hur kan man understå sig att fråga coca cola's vd något sådant? Gud nej..


Kommentarer
Postat av: julie

Jag är blond, men INTE dum ;)

2009-01-02 @ 13:26:41
URL: http://juliesvarem.blogg.se/
Postat av: klara

jag är väl inte dum?? :$ hehe :P/klara

2009-01-02 @ 17:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Hejsan, jag som skriver all denna text heter Caroline. Är en 14 årig tjej som är bosatt i Malmö. Med en passion för musik, bloggdesign och vänner. Och allt annat gött som hör till livet. Här skriver jag om min vardag. Enjoy.