...

Det blir ingen shopping idag heller.. men jag ska till "stan" ändå och skaffa skor. Hoppas de jag gillar finns kvar. Men detta är ingen modeblogg haha.
Men sen i eftermiddag blir det förhoppningsvis färgning hoho. :D (Blir imorgon) :) Blir kanske svart till en början, men det vet ni redan.

Gah, vart är den jäkla usb sladden?
Sådär. Bilder från igår haha. Glömde säga att vi hade håltimme på svenskan, men vi spenderade ändå den tiden i svenskasalen hahaha. Med en viss rädsla varje gång dörren öppnades.


 

The blade turned directions

Vaknade nyss, gör inget annat än sover på eftermiddagarna.

Iallafall. Jag har massa godis, och läsk. Inte cola, nejdå ikväll kör vi fanta. Bah det är inte lika gott. Med let's dance i bakrunden. Men jag köpte hårfärg idag, eller ja en toning iallafall. Vågade inte riktigt permantera det, det får bli om något halvår eller så när man klippt bort de "oranga" fläckarna haha. Men syns de fortfarande efter toningen får jag tona igen. Ska hem till Sofia nångång under helgen så ska hon hjälpa mig. :) Så roligt, att färga håret igen. Men det kan bli väldigt mörkt till en början, så ser det svart ut får ni dras med det en vecka haha.. tog Loreal Casting's Cream Gloss. Intensivtoningen, ska hålla i 6 veckor men håller mycket längre än så tycker jag. Efterbehandligen är helt sjukt underbar! Som resultatet efter 8 inpackningar på 3 minuter. Imorgon blir det nog shopping, hoppas jag. Det finns väl grejer kvar på rean? ;) Senaste gången jag va inne i affärerna hade vissa massa kvar, andra ingenting.


Hur trött får man va?

Guuud. Låt mig gnälla. Lite bara. Jag är så trött. Helt sjukt. Spelar ju ingen roll hur mycket man sover? Man är ju fortfarande lika trött. Var sååå nära på att komma försent till Rönnen bilden. Snoozade lite för mycket, och halvsov lite för mycket i soffan. Hann inte duscha så man fick sätta upp håret snabbt. Min evighetsbild tar lite tid att göra.. men nästa vecka blir den nog klar. Hoppas jag, vill göra något annat.

Men, vi hade håltimme på tyskan. Fy va skönt. Fast hann hem en liten stund. Sen iväg igen och ha idrott. Nu är man hemma, halvdöd ungefär.

Linjer, linjaler?

HAHAHAHAHA. Jag har skämmt ut mig totalt. För hela året. MEN ingen fattar varför. HAHAHAHA. Nu ska jag berätta, så får ni sprida det vidare ok? ;) Det är såhär att en lärare, behöver inte säga veeeem. Har vi haft ett smeknamn för ett tag, LINJALEN. Och så i texten läste stod det LINJER. SAMMA ORD typ. Haha. Så sa jag linjaler, så börja vi flabba allihopa. Eller jag började iallafall. Ingen fatta varför, sen snackade nån om något sms från en kille som varit kär i mig skitlänge. SÅÅÅÅ, alla trodde det var därför. Jag skrattade så mycket att jag började gråta. Fick gå ut HAHA. Btw, alla trodde jag och Melina smsade skit om alla haha. Ofta ;) Vi skrev hur mycket vi älskade varandra såklart.

Ja, så nu får jag förklara allt för alla sen. Nu ska vi till Lundavägen. Woho!


Nostalgi

   

   

Låtar som väcker minnen, som fortfarande är lika grymma att lyssna på.

Monday

Ännu en måndag avklarad. Skitbra. Nu är det värsta över. Om man inte räknar med idrotten haha. Dagen var sååå lång. Måndagar -.- Måste göra läxor också, uh! Har lite olika projekt på gång också.. haha nej jag ska inte vara med i Let's dance, tyvärr. Fick tacka nej till det. Men om allt går vägen så blir det en späckad vår framöver. Mitt nya liv börjar snart, vem behöver vänta tills nyårsafton liksom? :) Nu blev ni allt nyfikna haha. ;)




Larien goes inredningsarkitekt






Vill du själv testa? Gå in här och kör hårt!

Tänk så är det såhär min första lägenhet kommer att se ut? Härligt.

Hela världen är så underbar, bara man får ett svar

Känner mig allmänt nere. Det ovanliga med det är, att jag vet varför. Jag vet exakt varför. Men det gör inte saken bättre, jag är dum. Dum dum dum. Jag går på en deppkur just nu, godis och musik. Går det någonsin över?

And the history was over just like that, with two words. Not the good one, not "See you" the last words I wrote was "The end."

Can you feel the beat?

Darude - Sandstorm


God dag. Sen uppdatering. Kom precis hem, stack hem till min faster lite haha fick leka it expert. Först trodde jag inte att jag kunde fixa det, men det ni! Det fixa sig ändå, som alltid. It konsult firman Larien, låter det bra? Haha.
Idag var det en kort dag, som tur va. Början var inget speciellt. Men engelskan HAHA fick en utskällning. En snäll en haha som inte riktigt var riktad mot mig. Men det är inte mitt fel att jag inte har boken, bah. Blir snart lack på det, får snylta på alla andras böcker haha. Ja, så intressant var dagen.

Och idag är det exakt 200 dagar tills jag fyller 15. Bara så ni vet..

Frälsararmbandet (Nr 2)

 


Ja, så ser det ut. Otroligt suddiga bilder, men alla med en ok syn ser vad det är. Är hungrig som fan så en snabb överblick över dagen, matten. Höhö. Fick inget gjort, genomgång. Sen mat, *sniff sniff* luktar fortfarande vitlök efter såsen. So.. sen tyska. Haha fan vad jag hatar det. Ville inte säga, men alla andra hade också fel på saker.. Vi hade ingen idrott heller, wooooho! Nu måste jag äta, nu!

Frälsararmband

(Bild kommer senare, glömde berätta om det igår.) Men iallafall, det är vad jag har på armen idag. Nu har jag lite paus mellan Bild (Elevens val) och Bild (Med klassen) Bö, slipper vänta i korridorerna iallafall. Så kan jag slappa hemma, lite iallafall. Jag håller på med en bild som kommer bli skitcool, känner verkligen det på mig woho! Fast att grunden tar evigheter *suck* Sen har jag matte tror jag, bah. Måste jobba. Får flytta bak också, kan inte sitta framme längre. (Ja Melina, det är just därför haha). Ska jobba skiiitmycket på matten idag, slappade bara igår. Men vi hade vikarie ju. (A) Sen tyska, bö! Jag ska inte svara på frågor om läxan, aldrig never. Experterna kan få göra det istället haha. Btw, bläckmärkena som jag fick på händerna igår efter tjejernas spritpenna har inte gått bort riktigt iheller haha. Men man ser inte lika mycket iallafall, gnuggade så att händerna blev röda. Remember, no stress. (Länk, musik.)

Hallå på dig caroline

Ja, nu du Melina haha. Rubriken är ett citat, från självaste Fredrik Ljungberg. Haha jag och Melina var på väg hem till mig, så mitt i allt slutar hon prata och stirrar bredvid mig som om hon sett ett spöke hahaha. Så vänder jag mig om och där står Fredrik. Hej.. liksom haha. Sen börjar han fråga mig massa om dagens lektion. Allt var finfint. Ja, enligt andra iallafall haha. Men tidigare iallafall;


Melina tog bilden höhö (Melinia.blogg.se) Eller googla melina är bäst, ni kan försöka iallafall.

Vi gick runt på lite.. konstiga gator haha. Sen följde hon mig till församlingshuset, typ. (A) TYSKLÄXA också, fyfan. -.- Döda mig? Haha konfan, så tråkigt. Vi fick ett armband haha, och några tjejer ritade snygga grejer på mina händer med en permanent spritpenna. Heheeeee..
Nu hoppar jag massa mellan allt, men svenskan va rolig :))) Fast läraren förstår inte min humor, tror inte det iallafall haha. Sen fick man knacka på personalrummet igen hahahaha "Nejmen carro vad vill du nu då?" såfort jag inte har lektion med en lärare kallar dom mig carro.. haha. Han måste tro jag beundrar honom. Typ.
Nu ska jag kolla vidare på Andra Avenyn. Ps, vi borde ha blåa skåp. Mr rektor, kom ihåg det.

Ps, sååå ful. Snacka skit om mig när jag sitter i samma rum. Jag är inte döv, dumma fjortis. Tur att du bytat skola.

Ich habe keine english text buch.

Grr, ingen engelskatext bok. Nån "låna" den och gav inte tillbaks den. Tack för det liksom -.- Får snabbplugga imorgon, känner på mig att vi har skitmycket glosor? Iallafall, dagen. Dagen började med mentorstid, inget speciellt. Eller jo, jag ville ha fler bänkar utanför tysksalen. Men då tror rektorn att alla elever är självmordsbenägna och ska hoppa ner i "hålet"? Då kan jag berätta en sak för mr rektor, vill man hoppa ner där så gör man det. Piece of cake. Hmm..vad sen? Jo hemkunskap. Haha mitt arbete blev godkänt.. trodde jag skulle behöva få göra om det. Sen deutsch. Grammatik, för fan. Lika bra att lära sig alla möjliga meningar utantill. Och det här med satsdelar? Ska man göra det på varenda mening eller? Funderar på att låtsas som att jag tappat allt språkminne, kan läsa svenska/engelska istället haha. Utanför tyskan kom engelskaläraren också "Tamej fan på att det ligger en lapp på mitt skrivbord imorgon om att ni levt rövare på lektionen imorgon när jag är borta." Haha vikarie = kaos, brukar bli så. Han kanske sa det till mig för att ge mig ansvar? Vette fan haha. Inte tänker jag styra upp det hela. Eller så är det jag som gör kaoset? fast nej, det tror jag inte haha. Sen svenska, haha! Skitkul ju. Biologi, mvg på provet. Jippie, expert på sex & samlevnad.

Härlig bild, faktiskt.

I've moved on

From this


To this


2009's andra design, den andra har hållt ovanligt länge faktiskt.
Vad tycker ni?


Ursäkta röran.

Bygger om lite som ni ser. Det dröjer lite innan allt sitter på plats.

Uppdatering: Sitter fortfarande och pillar ganska mycket med allt. Men, har ni sett nedräkningarna?




Tänk att det just idag är 1300 dagar kvar tills jag fyller 18, snacka om sammanträffande. ;)

Don't give me that look mate.

No stress, no stress. Keine.. hmm, borde väl vara Stress där med? Ja det är det ju! Kapitlet vi läser liksom. Egentligen borde jag ta tag i tyskan, vilket jag ska. Snart, snart. Måste bara fixa något att käka först. På torsdagar slutar vi så tidigt som 13.00 (12.50 för er som är petiga) efter 3 superlånga lektioner. Fysiken är värst isåfall. So:n gick bra, snart klara med det där jävla häftet. Sen fysik haha så roligt.. trodde aldrig att el och sådant skulle vara roligt att snacka om men ja. Vi gick ner till skolans elcentral haha, vi som ville att läraren skulle släcka alla lampor. Jag tyckte han kunde göra det i Beta salen hahaha. 8a satt och hade sex och samlevnadsprov, lite mörker skulle säkert bara hjälpt dom. Nu blir det läxor om ett tag. Massor, det ni..

Cliffhanger

Cliffhangern:



Nu funderar ni va? Väntar lite till..
..
...
....

Vad har Caroline inte gjort? Som hennes syster trodde hon gjort?

Jo det ni! Det var en så kallad brand på lilla skolan, igår tror jag det var. Enligt syrran brann två papperskorgar upp, såna stora för återvinningsgrejer. Gah hon kunde sagt det tidigare haha.

Iallafall, dagen. Herregud, typ? Kaos på bilden, kaos på matten. Kaos innan tyskan. På bilden sa jag inget om det, orkade inte direkt lägga mig i höhö. På matten blev läraren skitarg, herregud. Men tycker faktiskt synd om lärarna ibland, de snälla iallafall. De flesta är schyssta. De andra skiter man i haha.
Innan tyskan fick någon en bra idé.
"Eyy, vill ni inte åka rutschbana nerför trappan? Med en pulka?"
"Jo! Skitkul ju!"


5 minuter senare.
Hela skolan står ovanför matsalen och kollar på, ja även jag. Måste ju se vad som händer liksom. Men fick lite smått panik när dom börja flytta på borden haha. När vi kom in i tysksalen började läraren tacka för att vi fanns. För att vissa av oss (Tror hon mena mig också? Haha) är så underbara. Oh underbart. Men sen så blev jag sur på henne.. grr. Haha, alla andra hade jag rätt på, uppgifter asså. Men just den som jag visste jag hade fel på skulle jag säga. Satt och "Nicht ich, nicht ich" i huvudet hela tiden. Sen hör man mitt fina namn klinga.

Nu har jag lite att göra, tyskplugg och engelska glosor. Och transformatorer inom fysik, wish me luck.

Ledig, typ.

Ja, lite iallafall. Har precis haft bild som elevens val på rönnen. Bah -.- bara nior och sjuor och sexor? EN ÅTTA! EN ENDA. Fan vilka lärare alltså, får jag bild som elevens val igen skolkar jag. Nu ska jag ha bild igen, men med klassen.. vem orkar sitta och rita så länge?
Dagens irritationsmoment, hehe.

The church is my alter ego.

Kom precis hem från kyrkan. Solen lyser utanför och det är underbart väder! Titta på detta bara:



Men iallafall, skola idag. Matte, tråkigt med en film haha. Sen har jag bara varit allmänt konstig hela dan idag med. Nu ska jag käka lite, dör av hunger. Ses. ;)

Tillbaks, kom på en grej till. Eller två. nästan. Har ni nångång velat döda väckarklockan? Det räcker inte hur mycket man än snoozar, man lägger sig på kudden igen och så känns det som att den piper nästa sekund igen. Oh just ja! Några idioter välte typ ut de uppstoppade fåglarna i skåpen utanför biologisalen, inte för att jag saknar dom. Men man kan inte ha mycket att göra om man gör sånt haha.

Förresten, vet ni att jag hatar idrott? Haha blev mer än övertygad om det idag, igen.

Ajm veri sorri

(Ni som går i min engelskagrupp är väl medvetna om att mina kunskaper inom engelska sträcker sig länge än så).
Vaknade för en stund sen, när jag kom hem från skolan var det bums i säng. Bara stupade, orkade ingenting. Måndagar suger musten ur mig, dom andra slapp tekniken, och dom har sovmorgon imorgon. Bah, det suger alltid att vara i grupp två haha. Men, detta är ytterst viktigt att ni i 8a läser haha, jag har hört ett rykte.. att vi i 8b slipper idrott imorgon för att några ska iväg och simma? Tell me, is it true? Jag blir ju jätteledsen om vi missar idrott (A).





Sådär snyggt är det på vår skola btw. Kommer knappt ihåg lektionerna, har bara varit flummig och konstig av mig hela dagen, typ som att jag druckit 5 red bull eller något. Weird..

Let's not dance, it's sunday

Blö söndag. Skola imorgon igen.. det är alltid så. Man deppar ner sig på söndagar. Jag som tänkt briljera med mina kunskaper angående könssjukdomar. Tja, inte bokstavligt talat då, eftersom att jag är ganska oaktiv på den fysiska delen av det hela haha. Men att läsa om det, deeet kan jag. Jag ska bara läsa igenom alla 125 sidor igen. Uppgifterna har jag gjort 100 gånger. Sen kunna allt om könssjukdomarna med.. hmm.. har totalt glömt en hemkunskapsuppgift vi hade tills imorgon också. Gah, att skriva om en typisk svensk rätt. Men, jag har inte skrivit något i loggboken, har inte böckerna med mig hem. Smart som jag är. Får chansa, eller fråga någon. Måndagar i skolan är hemska, långa och tråkiga. Usch. Alla tråkiga lektioner, som svenska och tyska. (Och matte också tror jag, mer snack om raka linjer som egentligen inte är raka, typ).




Supersnyggt, eller hur?


Andra avenyn


Bild: Svt.se/andraavenyn

Andra avenyn börjar den 13:de igen, som jag har längtat! Den enda svenska serie jag tycker om och följer.

Här är de 4/5 delar av det allra första avsnittet. Första delen hittade man tyvärr inte..

Del 2


Del 3


Del 4


Del 5


Enjoy!

Let's dance, it's friday!

Idag:
Yes! Fredag! Äntligen! Höhö efter två dagar i skolan.. men ändå. ;D Blev helt förvirrad imorse, hade kollat på schemat, ja vi hade hkk. Sen möter jag nån på vägen som säger tvärtom. Men jag hade rätt, såklart haha.
Vi bakade kanelbullar, "Det blir ju inte kanelbullar, det blir ju gifflar" Haha, det var dagens skämt.. sååå roligt. Men dom såg så små ut.. Dom var säkert goda efter att vi tagit ut dom, men matten började 2 minuter efter att vi slutat. Kom försent till matten ändå haha, lite iallafall. Eller hade ni precis gått in? ;) Hatar att alla glor på en när man kommer in i klassrummet, men det gör ju jag också.. så man får väl stå ut själv då haha. "Om inte det här är intressant vet jag inte vad som är intressant" sa käre matteläraren när han babblade om rymden och vinklar och grejer. Försökte lyssna, försökte verkligen förstå. För det blir mvg i matte denna terminen, det har jag bestämt höhö. Sen svenska.. ush. Läraren är torr hahaha fattar inte alls skämt. (Vikarie, vår riktiga lärare är i landetsomjagintekommerihåg) Tror allt är dödsseriöst.. haha, ush. Sen deutsch.. haha, att jag alltid ska frågor jag inte vet? Sen svarar man alltid "Va?" helt dumt, lyssnade ju.. men fattade inte alls texten vi läste. Men två andra svarade haha men jag hade klarat det om jag fått chansen, grr! Ska lära mig texten utantill bara för det.. (Njae knappast haha). Just det! Fixa praoplats också, hehe.. dagiset. ;D

Ikväll:
Förhoppningsvis Let's Dance. Men har ingen favorit än. Än.. ;)

C: Mamma, ska vi se något speciellt på tv ikväll?
M: Nej, inte vad jag vet. Hurså?
C: Tja.. Let's dance börjar ju.
M: Du har väl aldrig varit intresserad av det innan? Vad jag vet är det ingen söt ung kille där nu iallafall.
C: Ofta jag blir kär i nån på tv. Ja, Mupparna räknas inte.

Imorgon:
Hade jag skrivit detta varje dag hade det inte varit lönt att ha nån blogg eller hur? ;)


08/01/2008

Får väl slita mig från pluggandet lite. Första skoldagen, om det är nån som missat det? Höhö. Hade bara tre lektioner, först so. Orkade inte riktigt koncentrera mig, sov knappt igår kväll. Samma på fysiken, att ha fysik i 70 minuter är ingen höjdare.. 5 minuter till och jag hade somnat. Jag somnat på en lektion liksom, då är det illa haha.
Och engelska! Fyfan, vi bytade platser -.- jag som trivts så bra längst fram, kan lägga fötterna på andra stolen, stödja mig mot väggen. Ja allt. Men ändå koncentrera mig skitbra, och så är man lite undangömd också, så man slipper ofta läsa och sånt haha. Nu sitter jag på tredje raden, i mitten. Liksom mitt i centrum, vilket betyder att jag kommer få vara aktiv skitmycket denna terminen haha.. ja man får väl va det efter förra terminen. Hade ont i magen innan också, men efter allt skrattande i klassrummet släppte det konstigt nog. I love the english classes alright? ;) Och det kan ju inte räknas som fjäsk, eftersom jag inte tror att någon av lärarna läser.

Men man vet ju aldrig..haha.


I denna sal tillbringade jag 70 sömniga minuter. Hoho

Skola imorgon

Ush, fy och blä.
Ska sticka upp en runda till stan, kolla in det sista på rean.
Sen är det dags för skola..
Vi hörs.

20 snabba + nån form av text/inlägg

20 Snabba.

1.Varmt eller kallt
2.Salt eller surt.
3.Sommarlov eller vinterlov.
4.Vara utan datan en vecka eller tv:n. (Webbtv ni vet ;) )
5.Vanilj eller choklad. (!!!)
6.Pc eller mac.
7.Msn eller scape.
8.Lunar eller Playahead. Ush.. peddosajter båda två typ ;s
9.Blondinbella eller Egoina. (Att blondinbella tar sig in överallt? Haha)
10.Aftonbladet eller Expressen.  Aftonbladet känns.. njae.
11. Sommar eller vinter.
12. Kille eller tjej. Nej, jag är inte homo.
13. Blå eller grön.
14. Blondin eller brunett.
15. Alla barnen skämt eller blondin.
16. Moped eller skoter.
17. Bada eller sola.
18. 30 eller 12 grader.
19. Paris Hilton eller Britney.
20. Hund eller katt.

Nu var det överstökat.
Kan ju skriva nån form av text nu.
Idag planerade jag att:
Städa
Plugga
Sticka in till stan och slösa de sista pengarna. (Gick ju inte för att stan va stängd idag)

Städat har jag gjort en massa iallafall. Annars så känner jag mig allmänt hängig och illamående. Om det är för att skolan snart börjar, eller för att jag börjar bli sjuk, ja det vet jag inte. Men ush..

AJ

Jävla idiot ipren.. att den aldrig kan verka? Har så satans idiot ont i magen just nu, faaan. Värken blir ju fan bara värre -.-'''

Ps: Killar ska vara jävligt nöjda med sig själva, ni slipper all värk och grejer. Punkt slut.

Res på dig din late sak

Jag vill inteeee tänkte jag.. men samtidigt har man samvetsrösten som säger att man måste upp och göra sig iordning för dagens uppgifter. Bara jag inte glömmer vart/när jag och Sofia skulle träffas nu bara höhö.. dags för dusch, påklädning och allt annat. Lite mat också kanske?



Snart ses vi igen huvudvärksframkallande golv och tuttifruttifärgade väggar.


Guru Josh Project - Infinity 2008 (Klaas Vocal Edit)
En bra låt, får alltid igång blodet på mig. (Techno)

Oh dear god, show me mercy..

Tja, tjena, hej, guten tag.
Vaknade skitsent idag.
Kände mig helt död.
Drömde att jag hade två stora skorpioner hängandes på väggen också
(?) kom på att jag hade nån gammal tidning om hur man tyder drömmar.
Men den hitta jag inte.
Äsh får leta vidare.. vill veta vad dom där skorpionerna betydde.
Tror oftast inte på sånt, men ja.. det kan ju vara roligt.

Idag är det söndag,
sen börjar skolan igen på torsdag, baaah vill inte. -.-
vill bara packa och ha sommarlov haha.
Bilden härnere förklarar vart bilden kommer ifrån. Svenskan såklart;)







Tåghumör

Känner en otrolig lust till att åka tåg av nån anledning. Det är mysigt på något sätt. Man kan tjuvlyssna på andras samtal. Se stressade människor på väg till jobbet som sitter och knapprar på datorn. Eller helt enkelt bara sitta och glo ut genom fönstret. Fast jag får alltid lock för öronen. "Gapa, då känns det bättre" säger alltid pappa. "Jag har hellre ont än sitter och har munnen öppen på ett tåg" Säger syrran då. Och jag sitter och försöker gapa lite, ändå ;) Syrran har ändå övertagit platsen som familjens diva haha. Men det hjälper om man har hörlurar i höhö.



I denna bilden får jag in både en laptop och nån som knapprar på den, fyndigt va?

Inlägget därnere

Syns inte förrens nu efter att ha tryckt på publicera minst 10 gånger. Bra jobbat Blogg.se
Vaknade för en timme sen. Måste egentligen städa idag, för det blev inget med faster tydligen. Men tror ni jag kommer städa? Nja, jag tror jag städar i max en halvtimme sen så skiter jag i vilket haha. Får vänta tills jag får ett hemmafrustäd rus då blir rummet rent på 5 minuter. Men samtidigt vill jag sticka upp till stan och titta på MQ's rea. Men nja.. känns inte som nån shopping dag idag.

Ja så roligt blir det, vi hörs . .


Hej hej på dig dig.

Nu har jag köpt böcker höhö. 2 stycken iallafall. Hittade inte den speciella superhemliga grejen i stan. Ja, superhemlig är den väl inte precis. Men.. skit i vilket haha. Så jag köpte böcker istället. Fortsättningen på Hjärtans fröjd som vi läst på svenskan. (Har läst den boken 100 gånger nu..) så nu ville jag veta hur det gick. Och så Magdalena Graaf's. Den boken är skitbra. Om ni andra nu vill ha något att läsa. 

EDIT: Nu ska jag skriva klart detta inlägget. Jesus, så lat jag är.

Känner mig uppsvälld.. ush. Tror snart jag börjar reagera på mjölk eller något -.- Magen blir helt konstig när jag dricker mjölk. Intresseklubben antecknar typ? Imorgon blir det shopping med faster och en kusin.. just nu känns det som att jag inte pallar nånting. Mår illa.

Det är svinkallt i Malmö nu, shit asså. Idag tyckte jag att bussen var en välsignelse från ovan..
Nu ska jag fortsätta läsandet, har redan läst halva boken snart hehe..

2009 och börjar redan vekna

Ja. Känner att jag börjar förlora tron på mänskligheten. Mitt fjortishat har aldrig sträckt sig så långt som nu. Faktiskt. Höhöhöhehehehahaha. Så typ. Ja det är lite så nu.. fast jag tror jag tycker synd om dom egentligen haha. Men jag kan inte säga att alla blondiner är dumma, syrran är blond. Och ja.. alla kan väl inte vara dumma? Varför skulle då folk blondera sig frivilligt? Filosiferaren här ni vet.. ;) Det blir så utan att ha snackat med Johanna på ett tag! Haha jag blir gaaaalen. Men när skolan börjar igen så då jävlar.. böö då har jag massa att gnälla om. Typ konstiga grejer som hänt. Alla galningar. Fast inga direkt kommentarer om hur snygga mina naglar är hahaha.

Nu hackade datorn.. -.-
Vänta.. ska hämta cola. Hoho jag är van vid att bli hög på socker nuförtiden så nu får man öka dosen.

Tillbaks.

Har ni tänkt på en sak? När jag dricker cola kan jag höra hur det fräter på tänderna. Vet ni vad jag gör då? Tar en klunk till. Jag kan höra hur det smattrar. Jag kan inte heller beskriva smaken av cola. Det går inte. Det är inte cola som kola. Som choklad då.. det är något annat. Något unikt. Ska fråga Coca cola's vd om det. "May you please explain the taste of cola?". Vilket rykte svenskar skulle få då. Hur kan man understå sig att fråga coca cola's vd något sådant? Gud nej..


Resume av 2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja hehe..
Höll du några av dina nyårslöften? Nej haha (Att sluta äta godis) men jag trodde inte heller att jag skulle klara av att hålla det.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Hoppas inte det höhö.
Dog någon som stod dig nära? Nej
Vilka länder besökte du? Bara detta gråa land.
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? En katt.. men det händer nog inte.



Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? Datum kommer jag aldrig ihåg, men händelser däremot.
Vad är det bästa som hänt dig år 2008? Hmm.. det är hemligt.
Största misstaget? Det är många det.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Nja, förkylningar mest. Och så det härliga skrapsåret jag skrapa upp på trottoaren, enormt sår på kinden remember? :p
Bästa köpet? Köper inte grejer jag inte vill ha, så alla är lyckade ;)
Vad spenderade du mest pengar på? Shopping
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, men det är också hemligt hehe..
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? Viva la vida
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, förra året va det bara depp.
Vad önskar du att du gjort mer? Hehe det ni..
Vad önskar du att du gjort mindre? Hmm..
Hur tillbringade du julen? Med familjen och ett bord fyllt av mat.



Blev du kär i år? Päron på dig din nyfikne fan ;)
Favoritprogram på tv? Desperate Housewifes hehe.. och alla andra serier som är goa att se på.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nej
Bästa boken du läste i år? Alla Katarina von bredows.
Största musikaliska upptäckten? Coldplay
Något du önskade dig och fick? Väldigt mycket.
Något du önskade dig men inte fick? Ja
Årets bästa film? Hmm.. det finns ju så många.
Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Firade med familjen
De bästa nya människorna du träffade? Sofia, Hedda och Christina såklart :)



Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008? Casual, moha jeans och tshirts ;)
Vad fick dig att må bra? Mycket :D
Vilken kändis var du mest sugen på? Höhö ingen
Vem saknade du? ...
Favoritmånad? Augusti! Min månad you know ;)
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja.. massor.

Ska till kyrkan vid 16 idag, så ja.. så intressant kommer min dag bli.

RSS 2.0